Poletna romanca



Poletje prinaša poleg sonca in morja tudi nova poznanstva, nove prijatelje ter simpatije. To je čas zabav in čas za popoln odklop. Z možgani na »off« pa pogosto prihaja tudi do spontanega flirtanja z neznanci. Iz nedolžnega spogledovanja pa se kaj kmalu zgodi poletna avantura, ki lahko preraste v pravo ljubezen.
Večina mladih se v poletje poda polna pričakovanj ter sanj, o norih, nepozabnih počitnicah, ki bodo na sceno prinesle mične gospodične oziroma postavne lepotce. Pogledi na zabavi, poljubi ob sončnem zahodu, objemanje na peščeni plaži so pričakovanja, ki jih opisuje nemalo knjig in filmov, ter so se kot nujno zlo vpisale v naše glave.

A, le kako najti svojo boljšo polovico, s katero bi doživela te sanje? Pravijo, da kadar iščemo, takrat ne bomo našli. Zgodilo se bo spontano, slučajno, brez vsakršnih predpriprav. A, ko se zgodi, sta potrebna le zbranost ter tvoja domišljija.

Če svojo sanjsko osebo srečaš na bazenu, jo lahko brez slabe vesti povabiš na pijačo ali pa jo vprašaš, če bi te namazala s sončno kremo. Lahko jo tudi povabiš na igro odbojke na mivki, ročni nogomet ali kaj takega.
Če svojo sanjsko osebo vidiš na zabavi, si privošči daljše spogledovanje. K temu lahko vpelješ tudi nasmehe ali z izmišljenimi znaki povabiš osebo na pijačo ali ples.
Tudi na plaži, na ulici, v gostilni ali trgovini je brezskrben pristop do osebe, ki ti je všeč najboljša rešitev.
Poleti nikakor ni prostora za sramežljivost in obžalovanje. Potreben je izstrel med pogumnejše, le tisti, ki upajo, so nato nagrajeni. Samozavest in sproščenost sta tista, ki bosta očarala osebo.
Če avantura preraste v ljubezen, je potreben razmislek. Ali bo zveza na daljavo vzdržala? Je moja izbranka/ moj izbranec pripravljen na resno zvezo? Je vreden/ vredna zaupanja? S partnerjem morata stvari temeljito predelati ter se nato vzajemno truditi. Najboljše je, da preostanek počitnic preživita skupaj ter se nato odločita, kako bodo stvari potekale.

5 poletnih nasvetov za popolne tipčke:
1. Saj veste, kakšna smo dekleta, nikoli si nismo všeč, takšna kot smo, zato nas pohvalite. Po komplimentu bomo veliko bolj zainteresirane za pogovor z vami.
2. Nastop pred brhko mladenko, ki ti je padla v oči, naj bo samozavesten, vseeno pa pazi, da ne izpadeš preveč zaljubljen vase.
3. Če želiš dekle očarati in si pridobiti njeno pozornost, ji k bazenu prinesi koktajl.
4. Ponudi ji masažo hrbta s sončno kremo, češ da te skrbi, da je ne opeče sonce.
5. Dekleta imajo veliko raje six-pack kot pa mono-pack. Zdaj je pravi čas, da se znebite odvečnih kil, ki so vas grele pozimi.
5 poletnih nasvetov za najboljše mačke:
1. Ženske oči so kot pregreha vredno jabolko. Opazuj, smej se z očmi, mežikaj, vabi…
2. Obleci svojo najbolj seksi oblekico ter obnori vse fante, ki te bodo pogledali.
3. Fantje imajo radi temna dekleta, ne pa zapečene rdeče rake. Ne pretiravajte na soncu.
4. Fantje pravijo, da jih na dekletu pogosto premami njihov nasmeh. Poskrbi, da se boš veliko smejala in bila zabavna.
5. Dekleta, prišla je sezona britja! Za gladke noge se zatecite v prvo trgovino ter pograbite britvice, peno za britje, vosek, trakove in vse možno kar obstaja!

Komentarji