Danes...

Nadvse srečno se počutim tu na svežem Krškem zraku...res sem ga v Portorožu pogrešala. Preveč so me razvajali, zato danes nisem bila sprva pripravljena niti migniti s prstom. Ob treh zjuraj me zbudi tolčenje po zidu, kričanje, smeh, glasna glasba...ob misli, da kakšni Albanci iz Albanskega naselja (nekaj ulic više) skačejo po ulici, mi je pognala strah v kosti. Tiho sem poslušala in ko sem se dokončno zbudila iz sna, sem odšla k oknu. Videla sem temno postavo na ulici..rahlo sem zagrnila zaveso in razmišljala kako bi čim tišje zaprla okno...takrat pa zališim svoje ime: "Dona.."...hmm...kaj sanjam, se mi blede, al je to res??..počasi se premaknem k oknski polici in pogledam navzdol...tam je stal z mobitelom v roki moj prijatelj...in po pogovoru sodeč je bil počen ko mina. Nameraval je namreč podreti mojo hišo..začel pa je ravno pri steni moje sobe!!...svoj strah se mi je zdel blazno smešen in še zjutraj v postelji sem se smejala sama sebi in njegovem zmedenem pogledu!.

Za zajtrk sem spila jogurt, nato na hitrico
pospravila hišo..ko sem vse opravila, sem se posvetila mojem ljubem, napol pokvarjenem, računalniku. S sestrično in bratrancem smo odšli po nakupih in po darilo...nato pa na bazen...vožnja do Brestanice je bla zlo KASKADERSKA..svaka čast moji ljubi, dragi, lepi, prekrasni Eviki in njenim kolenom, ki so zdržali vso pot do hladne osvežitve- H2O...dan smo preživeli na soncu in pod vodo...nato pa ga uspešno zaključili še na odbojkarskem igrišču, na katerem sva si s Šimičkom ponovno priigrala odojka...=) juhuuu...(ne jem drugač tega sranja)..doma sem si pripravila VELIKANSKO (dobesedno) skledo solate...in nato večer in tudi del noči preživela/pretrpela za računalnikom...vse supr in fajn..sem že misnla, da bom kj shujšala...nato p je Iztok začeu govorit o keksih in cedeviti...tako da..zdaj delno žalostna, se bašem s slaniki in pijem okusno-božanski kakav...

Pozdrav**..Donček

Komentarji

Oseba bloodi sporoča …
dej dej ne deli se fino odojk je zakon :DDDDDDDD
Oseba Donch sporoča …
de de mona TIHO bit...=)..dans sma špilala katastrofalno ...
Oseba IztokFranko sporoča …
haha... pa sm te le prepričal :D

dober tek
Oseba Donch sporoča …
hehe...de de Iztok ne se zajebavat ti...zj se bom pa zredila =) =)...pa še moja babica dela najboljše kekse na svetu x3..