Ovenček...preberte si zanimivosti o men...=) res je zanimivo...

Dona Gomilšek- bodoča ustvarjalka in idejna voditeljica, ki bo v Slovenskem in svetovnem merilu pustila svoj neizbrisen pečat, se je rodila (skotila?..karkoli)...v četrtek, 26.marca 1992, ob 13h 20, v Ljubljani...in tako so osebe v horoskopskem znamenju ovna dobile novega pristaša...IZRAZITO OVNICO...

Planet: mars
element: ogenj
barva: rdeča, roza [.o ja resnica.]
kovina: železo
dragi kamen: diamant in rdeči kamni-rubin
številka: 1, 9 [..hehe p še res je..]
Rastlina: iglavec
roža: tulipan, nagelj
dan: torek

KARAKTERISTIKA:
**ambiciozen, energiče
n, pogumen, trmast, iskren, srčen, divji, nepotrpežljiv, svojeglav, pošten, točen, strikten, iskren, dinamičen, odprt, neposreden, podjeten, drzen**
Oven se VEDNO z razlogom spušča v borbo in rad pomaga vsakomur, ki potrebuje pomoč. Je poln energije in razigran. Dokler se stvari razvijajo po njegovem okusu, je izredno zadovoljen. Zaradi nestrpnosti običajno ne čaka od nikogar dovoljenja za svojo aktivnost, ker se zaveda svoje samostojnosti. Ima ogromno energijo, vendar premalo volje. Obdarjen je s fizično lepoto [..aja?]. Ljubi šport in vse vrste fizičnih aktivnosti.

Ima zelo veliko energije in včasih je za druge prenaporen in dušeč. Ker so Ovni rojeni vodje [.hehe..ta ko je pisu horoskop, me pa pozna mnde..], z ogromno potrebo po dominiranju, imajo vačsih težave z drugimi [samo včasih?..al zmeri?.]. So iskreni in pozitivni, zato jim je hitro vse odpuščeno. V glavnem so usmerjeni in osredotočeni nase in so za druge precej neobčutljivi.

LJUBEZEN, SEKS:
Veliko oseb hrepeni po Ovnih, ne samo zaradi privlačnega videza in lepih manir, temveč tudi zaradi temperamenta. Žal je za mnoge nedostopen [.žal?.hehe.]. Do sebe je zahteven [mogoče celo preveč ja] zato od partnerja/partnerke veliko pričakuje. Ženske rojene v znamenju Ovna iščejo pri moških vsestransko sličnost.
Pri seksu so Ovni nepotrpežljivi in agresivni [.hehehehhe...LoooL..nism ys agresivc nooo..].Vse hočejo takoj, tudi seks. Osvajajo s pogledom in hitrim, spontanim nastopom. Ljubijo seks brez predigre, v eksentričnih pozah. Ljubezen ne izkazujejo z besedami, temveč z dejanji.

PRIJATELJSTVO:
Oven se vedno bori za r
esnico in poštenost igro. Rad je v družbi z živahnimi in duhovitimi ljudmi. Oven je inspiracija za druge in je zadovoljen, ko vidi, da ga prijatelji posnemajo [rajš ne, ka se bote osmešl.hehe].

DELO: Idealen je pri delu, ki zahteva samostojnost in vedno nove izzive. Poklici Ovna so: politik, vojak, advokat [.use neki za kregat se], astronom, kirurg, komik, igralec, sinhronizator, delo na radiu, televiziji...[zadnje 4 so mi ušeč želooo].

ste našli v tem opisu kej mojih značilnosti??..mislim da sem kr izrazit oven..ampak nisem agresivna...Kako se vam zdi?? =)..šta čemo..OVNI SMO ZAKON..(ne, Nežika?)

Komentarji

Oseba IztokFranko sporoča …
haha... to glede agresivnosti se očitno sam v postli lahk sproba :D
Oseba Donch sporoča …
hehe...ljol..nism agresivna ni nobenem področjuuuu...ys sm nežna, romantična dušica =)
Oseba IztokFranko sporoča …
te pa nisi pravi oven :D :D :D
Oseba Doriska sporoča …
jst tut biti oven:P...pa tut večina stvari za mene vela:P
Oseba Unknown sporoča …
Kje si to vse zvedla? Kje na netu al si se sama opisala? Jst bi tut to:D
Oseba Donch sporoča …
heh..eeeem mela sm puno člankov za Ovna...pa za b-day sm dubla neke liste i bla bla...Kaj si po horoskopu, Jaka???
Oseba Unknown sporoča …
je takooooooooo =D kar se tiče agresije so mene lepo našl =D bemti če me kdo razpizdi, a. dona že ve kak zgleda ko sm živčna =D al pa strastna :P
Oseba Donch sporoča …
hehe ja nežika...ti si p res agresivna & strastna =)...
Oseba Unknown sporoča …
Jst sem strelec...dddd....6.12.1989....drgač pa kača:D
Oseba tady sporoča …
vidu sm te u soboto u brestanci na odbojki:D