Ovnov kitajski znak- ZMAJ


Kitajsko ime: Long
Ure, ki jim vlada: od 7. do 9.
Stran neba: vzhod, jugo-vzhod
Letni čas in mesec: pomlad, april
Ustrezno zahodno znamenje: oven
Stalni element: les
silnica: pozitivna
Na Kitajskem simbolizira zmaj vladarja in moč. Je pravo skladišče energije. Njegova navdušenost in želje so kot goreči plameni, ki bruhajo iz velikega gobca. Zmaj je sposoben velikih dosežkov, če se le zna obrzdati. Zmaji so močni in odločni, je aktiven in sovraži ležanje in brezdelje [zato usak dan pospravim bajto =).]. Vedno je dejaven in pripravljen povedati kar vam gre. Ne pozna poraza in kadar je prepričan v svoj prav, ne bo popustil niti za milimeter. Zmaj je odkrit in se ne pretvarja. Ženska, rojena v znamenju zmaja, je odločna borka za ženske pravice.
Občasno se lahko zgodi, da se izražajo na grob in nevljuden način [pardon]. Lahko so romantični, potrebujejo ljubezen in sigurnost, vendar pa niso najboljši primer zvestobe [ne laži]. Znajo biti vodilni tako v poslovnem kot v privatnem življenju. Ker je Zmaj najbolj vitalni znak pogosto svoje energijo usmerijo v športne aktivnosti. Ovni ljubijo hitrost in akcijo. Vse naštete lastnosti jih naredijo očarljive.
FANTJE POZOR:
KAKO OSVOJITI OVNA-ŽENSKO:
Če ste športni, močni in trdno stojite za svojimi idejami, ste pravi moški. Ovni ženske so močne in odločne, vendar jim godi moška protekcija in ljubkovanje. Presenečajte jo z veliko darili in Vam bo zvesta [omg..ktere keš pičke, so te ovnice]. In še nasvet, pustite ji da sama izbira restavracije.
Zdej vete dost o men...če še koga zanima kej za njegov horoskopski znak, naj vpraša...

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Am...a nimajo Kitajci ta znamenja po leth? Vem da so pred parimi leti praznoval petelina.
Oseba Donch sporoča …
um ja...usakem znaku pripada kitajski znak..potem pa se praznujejo po letih....pol maš p to tak..da pač maš horoskope ko piše npr.: kak bo ZMAJU se godil v letu podgane al p kj tacga