S preprosto besedo: Speedway (in še mnogo več)

Začelo se je z navdušenjem po »naporni« trgatvi. Z Lauro smo namreč cel dan ležale v prikolici in uživale v sončnih žarkih, medtem, ko so vsi drugi trgali. Vmes sem dobila živčni napad, zaradi dveh šmrkolinov, ki sta me hotla tepst..(jst se pa nisem upala branit)..in nato KONČNO so se odločl, da grejo domov tudi zadnji gosti…ja res! Zadnji..vedno mormo zadnji it!.ni fer =).










Nato pa speedway…prvič po dolgem času nisem spremljala celotne dirke…bla sem prepozna, potem pa so iz veh strani rinli kozarce v roke…js pa sem jih podarjala naprej. Rečte mi hvala, vsi tisti z zastonj pivom! Men ni pasal pit, ker me je bolela glava, kasneje pa sem še zapadla v nekakšno čudno depresijo…Vidla sem ljudi, zaradi katerih me je začelo prat, poleg tega mi je pa en čefur cel dan težiu po telefonu…pa lahko sem ga še nadirala kolk sem hotla…on je še vedno: »Ti priditi na pjačo, ker ti lepa biti meni«…ajoooj..od kot takih, moja cifra?! Se upravičujem vsem, katere sem nadrla, ampak res me je bolela glava za popizdit…ampak PO ČUDEŽU je tud to minilo. Potem se je pa začela zajebancija… in za piko na I…še pogled na lučke in ribnik…potem pa Lahko noč =)

*Sušin a.k.a Šuger a.k.a Šugga(w)..pa ne vem kaj vse ste še rekl….uglavnm, morem se ti zahvalit za pivo…HVALA

*Jumbotu (Mihcu) se morm zahvalit, za brezplačno umivanje roke z lastnimi bacili…in za objeme, pri katerih me je skor trikrat zadušil

*Hvala tudi Sebčku, ka mi je težiu skos, pa me spravo v dobro volo =)…tečkuc en =)

Ijoooj..se mam še velik sporočil za vse..ampak..khm..Dona se more it učit =P

Aja..spomnla sem se na Kolaričuga dećkota…em…Ko se kej pametnga naučim (to bo še danes..)..potem, bom napisala kakšen pametn post..

Lp, tetka Dončna

Komentarji

Oseba mcenaa sporoča …
hehehe...pa je blo kr vredi ja:W :D
Oseba Unknown sporoča …
pa ni blo tok švoh ne... =D
Oseba bloodi sporoča …
za mene pač ne?!
eh speedway de prosim te:D