9. Donchi o....NARAVNIH KATASTROFAH

Ker ste že vsi pri teh temah o naravnih katastrofah (beri: Simon, Marija in njuna familija), naj še jaz pristavim svoj lonček… Ob branju raznih novic in ob nevarnem konstantnem tresenju zemlje, sem se zamislila…ZEMLJA VRAČA UDAREC…povrnilo se nam bo vse onesnaževanje, vse slabo…in najebalo bo celo človeštvo. Zemlja se maščuje za vse grenkobe, ki jih je doživela. Jst pravim: »Edino pravilno«…zamislimo se!..Mogoče pa je čas, da se ciklus Zemljinega življenja postavi na začetek…tam, kjer še ni bila poznana višja tehnologija. S primarnimi, neškodljivimi ljudmi, ki so živeli v sožitju z naravo…Kako je s tem danes? Ljudje hočemo zavladati planetu in naravi! Prevzeti vse in spoznati resnice nastanka…razvozlati vse uganke…Nikoli nam jih ne bo uspelo..narava je nepredvidljiva…in udarila je nazaj. Mogoče pa naj bi tisto, kar je skrito…ostalo skrito..in živeli bi v dobri veri, da nekdo stoji za tem. Ker pa smo človeška bitja zagnana, ko se gre za slavo in denar..poleg tega pa zelo radovedna…se kljub opozorilom narave vedemo po svoje. Tako dolgo ko smo Zemljo uničevali z raznimi škropivi, s porabljenim ogljikovim dioksidom, gradnjo velikih mest, z vojnami… v četrtini krajšega časa, bo Zemlja pokopala nas..in pokazala, da se še vedno nismo dokopali do Vodstva tega malega planeta. Poglejmo pereče teme zadnjega leta…tsunamiji, potresi, poplave, požari, erupcija vulkanov in segrevanje ozračja in našega planeta. Ni bilo vedno toliko problemov in naravnih katastrof…a čudno bi bilo, da bi Zemlja to prenesla… In kdo se bo rešil izumrtja?! Tisti, ki spadajo v sloj bogatih in so sokrivci za Zemljino umiranje…tisti se bodo rešili s svojim kapitalom. Nič hudega sluteči in dobri ljudje (beri: mi vsi pridni) pa bomo umrli… Spoznanje, da pa mogoče naše življenje le ne bo tako mirno, me malo spravlja v slabo voljo…

Ali moramo res živet na tem fucking stiku litosferskih plošč in lahko sam čakamo na tisti usoden trk med dvema kontinentalnima…aaaaah neeeee…STOP!..dosti je…jaz sem se odločila, da hočem živeti lepo brez takih naravnih katastrof…z nasmehom na obrazu in hočem življenje zajemati z veliko žlico…poleg tega pa…wtf…ČE MORM PISAT BLOG NO…ne more me neko Zemljino šejkanje ustavit!..Ne in ne!...

Kljub vsemu…rada vas imam…mogoče pa se čez nekaj milijonov let spet znova rodimo in se srečamo…

Lp, večni optimist, ki ga ob misli na konec oblije kurja polt

(btw..tokrat je fotka avtorsko delo..nastala ob pitju penine na praznovanju)

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Jst tako komentiram. Ni vse tko negativno kot zgleda. Sahara obstaja od kar pomni človeštvo. Pa vulkani pa cunamiji pa monsuni tud. Nismo mi krivi za naravne katastrofe. Ljudje smo prefaking pesimisti. Ka pa če bo sonce vgasnlo? Ka bomo pa takrat rekli?
Dj pomislt kak je blo dinozavrom ko so vidli tist glup komet ko je letel proti njim... so mogli klet ja. =)

Jst pravim nej si življenje razvija po tradiciji ljudi. Nej mlajše generacije trpijo za stvari, ki so jih počel starejši.


100jko dip. bluzać!
Oseba Anonimni sporoča …
hahah .. stojko hud naziv :D:D
drgač pa .
men se tut zdi tolele ćist navadn.
čeprau ni glih fini filing ko tko zamuva .

ja zajeban je šampanjc :A
Oseba Unknown sporoča …
ko si pa pijan... je isto pa se noben ne buni!
Oseba bloodi sporoča …
kakorkoli kdorkoli je kriv ta planet bo šou f kurac...to znanstevniki vejo že dolgo zato pa tud išlejo druge planete za življenje...drugač zihr ne bi;)
Oseba Unknown sporoča …
ja... lol... zemlja ko avto... maš par miljonov let pol pa zamenjaš... mwahahaha!
Oseba Anonimni sporoča …
hahahha