sreda, 24. oktober 2007

Prepozno (9.del) ZADNJI DEL

. Uspelo jim je zaustaviti krvavitve, vendar niso vedeli kako bo naprej, saj je bila zelo šibka in trudna zaradi vsakodnevnega garanja.

»V daljavi nekaj slišim. Krike svojih otrok. Kličeta moje ime in jočeta. Odpreti moram oči in ju objeti. Vendar ne zmorem, nisem bojevnica, kot je naša tajnica Katarina. Ne, nočem se vrniti v resnični svet. Najraje se bi predala. To bo moja rešitev. Nekdo me drži za roko, ali je to moj mož? Ja, on je. Vonjam njegov parfum, čutim njegov odločen stisk roke. Ali se vračam v življenje? Nekaj mi govori…Prosi me odpuščanja?...Ne, to ne more biti on. Nikoli ne prizna svoje zmote. Vendar je. Kesa se za svoje grehe. Odprla bi oči in ga objela, vendar ne morem. Da ljubi mož, odpuščam ti, ker te imam neskončno rada. Odpuščam ti, ker vem, da si me imel kljub temu rad. Zelo rada bi ti to povedala, vendar ne zmorem. Poglej, kam me je pripeljalo tvoj trpinčenje. Ne očitam ti. Odpuščam ti,« po licu ji je spolzela solza, njeno srce pa je prenehalo biti.

Umrla je.


Misnla sem nadaljevat..ampak, sem se naveličala =)..pardon, se opravičujem...(fizka-3)..čakajo me še 4 šolske ure jutr in vmes test anglce..po pa zaslužene počitnce...Bimbo, pogrešam te**)

5 komentarjev:

Drax pravi ...

ne sej je doer konec

Rose Marie pravi ...

pa hjoo :| js sm pa mislna da se bo mož njej pol obesu, pa da bo ona preživela pa se poročila z nekim Hrvatom al pa kej :D

Anja. pravi ...

kul(h)

Pia pravi ...

hahhaha Marija :D
ej žalostn konc indeed..fuck her husband:@

pravi ...

dobr konc...ni tist nek običajn happy end...neki drugačnga...pohvalno.^:D