Zresni se dekle!

Konec je počitnic! Si moreš predstavljat?! Ni bil še včeraj ponedeljek, ko sem tako vesela in mirna gledala čez okno ob dišeči kavi in se spodbujala, kako se bom kaj naučila v prostem tednu!...Ja k***c!...Že je nedelja, nekaj minut preden grem spat... Naučila sem se bore malo..po resnici povedano nisem odprla niti zvezka! Vsepovsod sem bila in se zabavala, za šolo pa si nisem vzela časa...Menim, da sem pršla ravno do te točke, ko se morem zresnit in se malo vzet v roke...bolj redno se bom mogla učit in malo manj gniti za računalnikom...(pa smo spet tle, ko je samo en "bla bla" in nič od tega)...ZDEJ PA ZARES...aaaaaaaaaaaa....sei bom, sei bom...čeprav ne vem niti kak se bom lahko jutri zjutri zbudila ob pol 6h...ostanmo optimisti...mogoče se še javim kaj v tem tednu..M-O-G-O-Č-E...Btw danes sem bila pri maši. Sliši se malo za lase privlečeno, ampak RES sem šla z Evo in Nežo k maši...malo pogledat našga župnika Mičota...mogoče bi mogla k maši malo večkrat it, kot pa trikrat na leto..hmm...tudi o tem bom še premislila.....eh grem spat!

Čestitke še moji ljubi sestrični, ki je bla tudi sprejeta na polletno policijsko usposabljanje v Ljubljani...in čestitke za novo delo na policiji Brežice...in še za uspešno oddelane izpite za smer kriminalistike =)..še kei?!..mnde sem vse povedla...

Lp, Donna

Komentarji

Oseba Drax sporoča …
jaz si to govorim ze 3. leto
pač takle mamo
Oseba Unknown sporoča …
em... sm ti reku da bi bla ti prava za samostan...


Drgače bi pa lahko še jumbeku čestitala... je tud brežiški policajčk ratu! =D
Oseba Vid. sporoča …
pejt z msn-ja :P dokazano pomaga :D
Oseba Anonimni sporoča …
ah boš že... xD
nasledne počitnce ...:O 12 dni!!! i can`t believe it xD

župniki, jap... to so hecna stvar. naš je posebn. če maš sava glas (str. 15) lahk prebereš ka ljudje o njem mislljo.. xD prizadeto!!

kungrađolejšns ^^
Oseba bloodi sporoča …
glih sm ftov rečt ta bi bla za jumbota ponosna policistka (H)
Oseba Unknown sporoča …
=D zdej pa reč da ni blo fora pr maši =D da bi se skrile pod klop, bi lahk celo noč preživele tam pa se nalile z vinčkom =D da o pogači ne govorim... + eva je tak lepo pela =D komi sm jo zastopla
Oseba Donch sporoča …
Eva spljoh ni vidla besedila xD..hehehehehe...itq da je blo noro...tudi tiste stvari ki so jih darovali os se mi dopadle..še posebi plastenke =)