Zaključuje se poglavje 2007


…Pa se izteka še eno dolgo leto. Hitro je minilo, a hkrati se mi zdi, da je trajalo celo večnost. Spet sem nekoliko pametnejša in malo bolj zmešana, mogoče tudi bolj resna. Zahvalit se moram za vse kar se je zgodilo in upati, da bo v prihodnjem letu usoda poskrbela, da se bom naslednje Silvestrovo zahvaljevala še za boljše in lepše trenutke.
Leto 2007… polno novosti.

Nehala sem si zastavljati prezahtevna vprašanja in razmišljati o stvareh o katerih se mi ne da… zato sem se bolj posvetila zabavi, prijateljem, pijači…vse nosi svoje posledice… ne! niso mi padle ocene, ne učim se manj… le malo bolj leteča sem in zelo uživam v svojem življenju. V tem letu sem dobila kup novih stvari, od bobnov do kamere…in si nikol nisem vzela časa da bi jih uporabljala… večino leta sem ga veselo žurala in me je že malo minilo. Zakopala sem tudi svoj telefon in na Dunaju mi je uspelo ubiti moj fotoaparat (še deluje za silo). Začela sem gristi ljudi okoli sebe. Iz glasbe še vedno ni nič…

*januar: V pričakovanju novega leta 2007 sem bila doma- grozno bolna in na antibiotikih, posledično me 1mesec ni bilo v šolo.

*Februarja so me odvlekli na Kope. Bordanje pa kepanje- fino smo se imeli. Za pust sem bila striptizeta (nič pretresljivega)

*V marcu nama je z Nežo uspelo nardit Alko-vikend. Dva dni zapored se je praznovalo. Petek Neža, potem pa sobota Donino praznovanje s 70 udeleženih in cela hiša se je tresla in svetla ko bakla. Ljudje so padali ko ranjeni vojaki, ampak vse se je končalo brez škode in žrtev. Super, bombastično, fantastično… Enega lepega dne, sem spoznala tudi dobrega prijatelja in zmešanega človeka, z imenom Simon. Kako sva se spoznala? Moja najboljša prijateljica mu je obljubila striptizeto v zameno za njegov fotoaparat (dobr deal)

*April je zaznamovan z motorji. Motocross prvenstvo na Prilipah in stalni obiski pri Stavtovih na Racelandu. V prihodnosti sem verjela da bom vozila motocross ali pa super moto… ampak imela sem nesrečo s 450 kubičnim crossom. Sanje so ostale sanje. Začela sem ljubezensko razmerje (ni vredno omembe). Trajalo je predolgo.

*Maja sem se posvetila pisanju zgodb in pesmi. 21.MAJA sem začela blogati in postala odvisnik pisanja bloga.

*Junija smo za vedno opravili z Osnovno šolo. S samimi peticami sem zaključila 8-let šolanja v Dalmatinu. Da pa smo si bolj zapomnili šolo, smo po valeti naredili dve veliki žurki.

*Julija sem vsak dan preživela na mivki. V Portorož sem odšla na festival MMS, nato pa v Nerezine, kjer smo z Laly služle denar za alkohol s pobiranjem smeti.

*Avgusta sem odbojko začela igrat v članski ekipi. Številčno največ postov na blogu.

*September- začetek novega poglavja: Gimnazija. Kavica tu, kavica tam... in nova iskrica na ljubezenskem področju. Prva razredna žurka, presežki v pitju in prve ocene.

*Oktobra smo nehal s staro zvezo in začeli z novo. Fazanc in krst fazanov (tepena), poleg pa še milijone žurk. Novo okolje, novi ljudje, nova prijateljstva…

*November- Začela sem verjet da lahko letim in znam čarat. Začela sem pisati članke za Blogorolo in s tem dobivati malo honorarja. Poleg tega pa še aktivno pisanje za vse druge literarne natečaje

*December- Umirila sem se in bolj malo hodila ven. Po počitnicah v Mariboru sem si na Energy partyju še zadnjič v letu privoščla orng večer. Novo leto pa bom pričakala trezna (čestitke…hvala).

Po vsem kar se je zgodilo v tem letu mislim, da že bolj vem kaj hočem…
S tem postom zaključujem Leto 2007 na blogu.
Uživajte in sledite svojim idealom… srečno 2008!
(Velika pika za zadnjim stavkom
POGLAVJA 2007...)

Premagano še eno leto...

Komentarji

Oseba Laura. sporoča …
Fajn Fajn se ti je pa velik dogajal ja.. Fakk pobiranje smeti (smeeeh) ne me spominjat!!...

p.s.: Ravno ko ti to pišem zvoniš na naša vrata --> si že not--> te že slišim --> si že tle ..Šibam =**
Oseba Unknown sporoča …
In za novo leto bo trezna... čestitam! =DDDD

Katastrof...

Laura kdaj dobim svoje mojstrovinske slike?
Oseba Unknown sporoča …
če se sam spomnem četrtka, petka pa sobote =D na koncu marca..eh =D fertik. oblubim, da se bom pobolšala =D