"Ljubezen zjutraj s soncem vstaja..."

»Ljubezen zjutraj s soncem vstaja…«

Le kako lahko spregledaš magijo, ki se odvija pred tvojimi očmi? Ljubezen je aktualna in vedno bo- je namreč pogonska sila našega življenje, je izvir energije in harmonična pozitivnost delcev okoli nas. Ljubezen do sveta, do osebe, do neskončnih pojmov… ljubezen s katero ljubiš, in s katero si ljubljen.
Je odpiranje oken v skrivnostno dušo ter zaupanje v nekaj nevidnega. Je najbolj mila pesem izlita iz poetične globine, je kot zvok stare pianine s kančkom nostalgije.
Ljubim topel dih na moji koži, ljubim iskrice v očeh… Živim za majhne, skromne trenutke… za metuljčke v trebuhu, za slike iz moje domišljije.

»Jutranji poljub na razkuštrane pramene…«

Ljubezen je najzgodnejši poljub, še preden se dodobra zaveš, da so nočne sanje del resničnosti. Poljub…še preden odcapljaš v kopalnico- pristen, resničen… tisti pravi! Je trenutek, ko se zbudiš v varnem zavetju, odločnega objema.

»Ljubezen je vonj črne kave…«

Ljubezen je večno potovanje. Ljubezen je lačno iskanje omamnega zrnja črne kave. Je kavni vrtinec, močnega značaja, ki ti da energijo za celodnevno dihanje težkega zraka, s somučeniki… ljubezen omogoča, da ta zrak doživimo na drugačen način kot drugi…
Ljubezen je dotik hrepenečih ustnic. Je notranja želja po izpopolnjevanju, po prestopu zarisanih linij…

Ljubezen je pogled v prihodnost z vstopnicama, za dve osebi…

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.