Kresovanje 2008- Trška gora

Letos, po mojih pojmih manj obiskano kot v prejšnjih letih, je kresovanje potekalo do okoli tretje ure zjutraj, kres pa je ob desetih zvečer že zgorel. Udeleženci so bili pretežno mladi, starejši pa so se zadrževali v šotoru, ob ritmih poskočne glasbe.
Pritožba: Kokic je zmanjkalo prehitro!






Drugače pa ta dan ni bil povprečno dober zame. Najprej sem si doma poškodovala stopalo, nato so mi po njem stopali na kresovanju, (rdeči) Drax mi je skoraj zlomil nos, Patricija mi je (ponesreči!) stisnla šamar, Marija s steklenico okrušila zob. In na vrh vse moje nesreče me je bolel kolk. Verjetno bi bila manj poškodovana, da bi si spila kak kozarček žlahtne kapljice.

(foto Nik R., D.G.)

Komentarji

Oseba Uroš sporoča …
taku, taku! naš vinček dela čudeže :)
Oseba bloodi sporoča …
Vidim da je Marija res shujšala za ene 20 dek:) Pa tud neki namest frizure ma kul:)
Oseba Unknown sporoča …
haha tist namest šulnov kar nosi je tud grozno. =P

Drgač pa moja punca pa samo pozira na vseh slikah. =P
Oseba Donch sporoča …
Blood... Marija, se je še samo polepšala od ka sm jo nazadne vidla :D
Oseba bloodi sporoča …
se vidim ja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oseba Rose Marie sporoča …
:D veš stojko js si lahko čuhe sezujem, a ti bodeš večno grd :D

Simon :D ti bot pa tih, pa raj priznaj da si mi ti podalške naredu, saj poleg useh svojih OPRAVLJENIH srednjih šol, maš opravljeno tudi frizersko :D pikica rtmfffffffffffff 4ever ej! <3<3<3 :DDDDD hahaha,pohod se. (A)
Oseba bloodi sporoča …
No ja, v 3. letniku sm se mal dlje zadržal, 1. je biu upravljen brezhibno...ti pa ga še nisi dokončala tak da se ne preveč glast;) Drugače pa ja raje 3x v tretji letnik ko pa 1m23cm široka rit;) oz raje 19x v tretji letnjik ko pa da sm hrvat:D