Paintball turnir

6.00

»Riiing, riiiing…« reči, da sanjam, menda pa še ni ura šest zjutraj… Ob sebi zaznam še en totalno mrtev in zaspan pogled. Hjaaa, torej je res toliko ura. Vsa skuštrana letam po sobi in tiho preklinjam.
Dobimo se še z ostalimi, poberemo še Jumbota in Simona, ki je takorekoč direktno iz Haciende. Simon ima s sabo spremljevalko. Lidija je njeno ime. In ni človek, temveč strašilo. (smeeeh).

6.30
Yeeees, dobila sem svoj kapučino! Lidija in Simon se rineta v avto poleg mene in 100jkota… torej ne bo nič od mojega spanja celo pot!?? Tako je, Simon ima svoje »žute minute«.

9.00- 16.30
Priprave… priprave… preoblačenje… šravfanje… smeh…
Začetek… go go go go… pokanje… out--> prvi drugi tretji… itd.
Fotkam…škljoc, škljoc.. opet pok pok pok… itd.





















19.30
Dragi moj DD, upam da ne boš jezen, ko vidiš kaj vse bomo pojedli za bone iz Družinskega dvoboja… Priznam, smo kar pretiravali vsi z naročili za tople, hladne predjedi, sladice, solate in glavne jedi… Lačni čakamo (pa študiramo, če bi te bilo prov obvestit o tem grehu)!



21.20

Men se zdi, da umiram, oz. da vsi umiramo.Čakamo še sladice, kljub prenatrpanosti v želodcih. Samo čakam, da se kdo razpoči. Po tej OBILNI večerji gremo pa spat na poti domov.

21.40

Čakamo račun.

22.00

So ga že narisali, skopirali in dostavili… p**** m***** je dolgi račun! 12 nas je pojedlo hrane za 335,15€….



Super blo :) [čekiraj še Bloodov,



100jkotov blog in ostale...]

Komentarji

Oseba bloodi sporoča …
hehe pizda mala glavno da si uno sliko dala ko sm js sego po pršut tak da spet zgleda ko da sm sam jst žro, a sm najmanj pojou ne:) ciganka:D
Oseba Donch sporoča …
heheheheheheh :D:D:D:D:D:D
ni blo nč mišleno v slabi luči :D:D:D slučajno sem to dala, kr ni blo vlke izbire (sem več jedla, pa nism uspela fotkat ;P)
Oseba Davor sporoča …
gamad ena mala smrdljiva. Prosim stojkota da da slike dol pol pa še ti.. aaaa ubise kiflom mala.. Upam da se ne vidima nikoli več. Raj vidim da se pišem Govno kot pa se kdaj koli s tabo družim. Delam ko črf v skali ti pa mene jebes s tem v glavo. jebite se vsi gniloživke proklete. Ko vas fakin jebe. Prokleti asmatiki blesavi. Ko bi vsaj mel T-2 ne bi se nikol več mogli povezat!!!!
Oseba Donch sporoča …
DAVOR! Ej, če je pa tak problem, pa ko prideš v Krško te pelem jest... prov??
Oseba bloodi sporoča …
a njega tud pizda ti kusina:D
Oseba Donch sporoča …
ei simone, boma šla ta viknd, okei?
Oseba Davor sporoča …
ok.. zmejeno. Blooda ta vikend k mene ni. Mene pa drugi k jes bom ;)
Malo mi je že lažje ;)
Oseba Unknown sporoča …
ehem ehem...