5 resnic o moških

"Če bi baba kej vedla bi bla dec." Rabim komentirat? Dr.Srečković je že velikrat potrdil, da ta rek velja v moških glavah. Ženske smo v moških očeh nežnejša polovica, ki sledi moškim navodilom in smo popolnoma odvisne od njih. Zakaj nikoli ne priznate, da imamo tudi me kaj prov, zakaj ne priznate svojih napak... tega ne bi vedla. Ste boljši, ker bolj spretno vozite avto?

"Spečem te ko pičko." Seveda! Verjetno so vsi moški najmočnejši. Prav hecno je, ko pumpajo svoj ego o tem, da so nepremagljivi. Pozor- v boji sta vedno en zmagovalec in poraženec!

"Samo, da je luknja." Ne leti na vse, in tudi ženske nismo ravno nedolžne an tem področju. Zakaj so fantje bolj zastopniki tega področja? Verjetno manj komplicirano in bolj prakticirajo!

"Pes, ki laja ne grize." Ne vem ali bolj lažejo sebi, da so vse stvari narjene perfektno ali hočejo zrasti v ženskih očeh. Je slučajno že kak moški velikokrat pripovedoval o stvari, ki mu ni šla? Nikoli! Vedno povejo le tisto, kar jim je uspelo. Pomnite: nihče ni popoln!
Ponavadi je tako, da tisti, ki se najbolj oglašajo, hvalijo in prčijo le niso ravno tako obdarjeni in pametni.

"V eni roki pir, v drugi dalinc, pa pridna baba, ki kuha" (dodajte svoj komentar :D)

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Draga žena.

Jst ti sam tko povem. =P Če bi moški mel tako lukjo k mate ve, bi ve že izumrle... =P


Sam jst te mam pa še kr rad... čeprav si ženska. =P
Oseba Anja sporoča …
bravo dona *plosk* *plosk* lepo napisano ^^