To ni bil boj... temveč mesarsko klanje

Težko je biti zločinec, zelo nevarno in pretkano delo se ti namreč v trenutku lahko zazdi kapljica čez rob. Še posebej težko je, če delaš v mestu, v katerem straši sexy pijanec in te v stotinki sekunde s svojimi močmi pošlje do lune in nazaj.
Vendar kaj hočeš, ko pa se ti je tako težko opreti temu, da si ga ne bi ogledal od blizu, da ne bi čutil z njim, da ga ne bi pojezil malo. Bil ni le boj, bilo je mesarsko klanje, da sem se prebila do "Modre strele", ki me je varno ponesla v zavetje, kjer sem bila varna in si varuha mesta ogledala od blizu. Potrebovala sem kar veliko moči in potrplenja, da se nisem zlomila, da se nisem razjezila in totalno popizdila, a kot velja pravilo, da moraš vedno malo potrpeti in pretrpeti težke bitke, da prideš do najslajšega, se je tudi to tako izšlo.
"Modri streli" je stekla po grlu opojna medica in kaj kmalu je začela renčati v smeri, kamor naju je ponesla skrivnostno, z zavezanimi očmi skozi vhod ter nama otežila delo, ko sva ga potlej za nazaj tako dolgo iskala.

Tema, platno, velika porcija kokic, jaz in on ... ter Hancock!

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Sexy pijanec? hahahahhaha! =D


Modra strela pa itq d best.
Oseba Donch sporoča …
ja... a ni bil?? :D
Oseba Donch sporoča …
modra strela nima nč bencina!!!
Oseba Baaarb. sporoča …
Zanimiu post :D