Anketa


















Tako! Konec je še ene izmed anket! Glasovalo vas je 98, rezultati pa so priloženi.

Tokrat namenoma nisem definirala vprašanja in vas nisem omejevala z besedami najboljši/ najpogostejši/ najzanimivejši, temveč sem vam pustila prosto pot, da vidim, kam vas, misli najhitreje preslikajo v objemu strastnega mladca/ mladenke ob besedi sex- plac.

Večina vas prisega na standardne mehke blazine, dišeče prevleke, mehki kovter ter popolno ugodje z veliko prostora. In vsekakor se strinjam z vami oz. z razkošjem in tudi s tem, da je vsake toliko časa odnos treba začiniti še s čim nevsakdanjim, zanimivim in prepovedanim.

Torej, kateri je vam najbolj nenavadni sex- plac, ki vam povzroči kurjo polt po telesu oz. kateri sex- plac se vam je najbolj vtisnil v spomin? (Piši pod komentarje)

Lp, sexolog Dona

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Nekatere stvari se ne povejo celem svetu. Tko da dvomim da bo kdo kj reku. =P

Hehe. Drgač jim mam pa jst kr neki v mislih... v kaj vse se ljudje poda ko so potrebni...
Oseba Donch sporoča …
no... tut če ne bo noben nič reku, mi je vseeno. tako ali tako pa obstajajo anonimni komentarji :)

men je naprimer zanimiv plac poleti na nedelujoči sedežnici :)
Oseba Anonimni sporoča …
ja zj si pa s tem povedalala kok maš mužganov..

nedelujoča sedežnica..ja wtf?:O ..dekle..ti mal pretiravaš..kak boš pa pršla na sedežnico če ne deluje.. a boš pozimi šla gor in se boš vozila toliko časa god dokler ne bo nehala delat..takrat pa se boš ti prepustila svojim užitkom.. po mojem mnenju sodeč sama, ker ne vem kdo bo čakav tako dolgo..

ah...

no jaaa...100 ludi 100 čudiiii... nuklearka dela svoje xD
Oseba Donch sporoča …
heh... ja, a poleti slučajno izruvajo sedežnico iz pohorja pa jo spravijo v klet al kaj? Men se zdi da je tam celo poletje, samo da se ni možno vozit, oz. razn če ni uno sankanje poletno naštelano.
ka pa vem, men je fora ideja. tko na malo večji gunganci bit no ;)
Oseba Unknown sporoča …
em... dobro tale anonimni je res malo prepametn. Kr se mi zdi čist možno na sedežnici pošiknt. Sicer pa vsak ma svoje fantazije...

pa mene bi blo strah na sedežnici... =D
Oseba Anonimni sporoča …
Lubica draga....16 let maš...še živet nisi začela, pa si že taka poznavalka....svašta!!!!

Bo treba še mal pojest, da boš lahk take poste pisala....

Pa brez zamere, ni nč slabo mišljeno...sam mi pa kr slabo pride, ko vidim kake pišete, pa še živet niste začel....vključno z tvojim izbrancem (ki je očitno par let starejši...pa kljub temu še vedno prezelen)
Oseba Donch sporoča …
Lej dragi anonimnež.
Sem slučajno pisala o tehnikah sexa? Sem slučajno pametovala o stvareh??? Sem slučajno kritizirala stvari? Nič od tega!!! Sem mar POZNAVALKA, če sem vprašala za prostor, kjer se sexa???
Za takšna vprašanja pa že ni treba met magisterija iz kamasutre! Vprašanje je blo čisto normalno in neškodljivo.
Pa če si že tolk star pa ja veš, da se v puberteti začneš spolno razvijat in na tem področju hočeš kej zvedet!!! Je blo narobe ker sem vprašala???

Lej,če te motijo takšne stvari sploh ne vem kaj še delaš na mojem blogu. Pač se sprijazni, da smo vsi samo ljudje.
p.s.: Bom drugič kej o Barbikah povedala
Oseba Donch sporoča …
Drugače te pa v mojih letih niso zanimale bolj punce in to kar se dela z njimi, kot pa risanke??? Verjetno so te bolj dekleta! Mam pa danes takšno srečo, da mam blog, na akterem lahko malo povprašam naokoli. Se ti zdi to slabo???
Oseba Anonimni sporoča …
Nikakor ne... sicer pa sem ona in ne on. Drgače mi je tvoj blog všeč in ne vidim razloga zakaj ga ne bi brala. Pač ne morem iz svoje kože in sem morala pokomentirat...

Mogoče pa smo pred skoraj 10-imi leti, ko sem bila tvojih let, bili malo bolj zadržani in nismo o tem govorili tako naglasm, tamveč je bla zadeva bolj interna.

Ne razumi pa to sedaj kot napad...iamš vso pravico pisat kar želiš in kako želiš...nenazadnje je to tvoj blog, kjer nizaš svoja prepričanja in misli...

Pa srečno!
Oseba Donch sporoča …
Aja, pardon ženska si. No, malo sem razumela bolj kot napad in ne mnenje. Ker me večinoma ljudje napadajo tukaj pod anonimneži zaradi stvari, ki si jih narobe razlagajo oz. ki jih sploh nisem izrekla.
Kot sem že povedala ne mislim na področju sexa nič pametovat, ker vem, da se morem še veliko naučiti. Sem pa tak človek, da me stvari zanimajo in nočem pri anketah ostati le pri vprašanjih "Kaj delaš poleti, kateri letni čas ti je najbolj všeč"... ker to je možno prebrati povsod.

"Mogoče pa smo pred skoraj 10-imi leti, ko sem bila tvojih let, bili malo bolj zadržani in nismo o tem govorili tako naglasm, tamveč je bla zadeva bolj interna."

Da se je o sexu govorilo manj odkrito, se mi zdi da imaš prav, enako kot o istospolnih partnerjih, ki so s prestopom v določeno dobo postali TABU tema, pri grkih, rimljanih in drugot pa so bili čisto normalna stvar.
Čas in ljudje pa se tako hitro spreminjamo, kljub temu, da se ne zavedamo.

Lp, Dona
Oseba Anonimni sporoča …
Dona, pametna puca si...zakaj bi se obremenjevala z "napadi" zadrtih ljudi, ki ne sprejemajo tvojega razmišljanja?! Pravico imaš do svojih prepričanj in misli; kje piše, da bi jih moral kdo sprejemati?!

Se pa strinjam s tabo...čas se spreminja in mi z njim...škoda je le, da smo tako "omejeni", da nismo sposobno ovreči tabuje...zakaj bi jih le?!? ko pa se je tako fajn malce poneumiti in delati scene iz najbolj človeških stvari, ki jih tako raje zavijemo v tabu in o njih govorimo čisto potiho in previdno, da nas ja ne bi kaj ugriznilo...

Kakorkoli...tole je tvoj blog...vreden je branja in jaz bom ostala redna bralka... če pa kdo kaj grdo pokomentira, pa ne zameri...saj veš... težko je sleči svoje okove in priznati, da nekdo razmišlja bolj napredno in zdravo...lažje je "napasti" in obsojati,tako se zavaruješ pred lastno senco...

Želim ti prijetne počitniške dni in čim več sladkosti pri odkrivanju intimnih radosti....pa ostani svoja, le ne odrasti prehitro...se ne splača:)

in verjemi vase..to ti bo dalo novih moči:)

Lp
Oseba Anonimni sporoča …
dona ti že seksaš?
Oseba Donch sporoča …
ja:D od kar mam fanta ki mu lahko zaupam
Oseba Donch sporoča …
anonimnica, hvala za lepe želje. me veseli, da ti je moj blog všeč... se bom še naprej trudla ;)

Uživaj
Oseba Unknown sporoča …
Dona dj bot tihoooooo!!! zdej bojo pa vsi vedli!!!!


Drugače pa njen soprog ni nič zelen... je kr neki že skos dau... =D
Oseba Anonimni sporoča …
Fuuul dobr