Uživancija 2...

Vem, da so posti, ki opisujejo brezvezna dogajanja strašno ne "IN" ter strašno dolgočasni. In tut jst jih sovražim. Prov preziram jih. Ampak danes morem razočarat sama sebe. Enakostavno se nimam nikamor dat. In trenutno sem v blogu našla primernega sogovornika, ki mi ne bo mogu težit koliko morem pojest, koliko morem popit, katere tablete so dobre, pa da ne govorim o vseh Dormeo reklamah in nekih egg-stuffs, ki ti popraskajo iz pete na nogi vso odmrlo kožo... vrh glave imam televizorja, ki mu od dvanajste pa vse tja do četrte popoldne zmanjka idej za predvajanje.
Sploh ne vem več, kaj počnem notri. Kaj počnem v tej vlki dolgočasni hiši, medtem ko vsi drugi pohajkujete okoli, se kopate na bazenu, igrate odbojko??? In še Šank Rockovce bom zamudila in pa GR Sevnca??? Zadnje počitniške dni ležim in posedam po hiši, kar pa bom tako ali tako počela čez celo šolsko leto. Kako ne fer!
Malo sem sicer boljše. Vročina me začne mučiti samo ob večerih. In vse drugo vneto drobovje v meni me manj boli in peče. Hodim lahko tudi vzravnano, in ne več v polžji hitrosti. Imam pa strašne glavobole, ki kar nočejo odnehati. Kot da bi dva nevidna stvora sedela na mojih ramenih in me vsako sekundo sunila v senci...

In ta slovenska neorganiziranost bolnic je pa tut za nč! Že tri dni pošilajo izvide, pa še zdej jih ni. Kak nj se pol pozdravim??

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Z izvidi se ne boš pozdravila, ali pač? ;D .Drugače pa bolje da v tem času ko vztrajno čakaš, teško pričakovane izvide, si lahk prebereš kak dobr film, prebereš kako dobr knjigo?ufff to n, ker ko si bolan še škatlice od tablet se ti ne da brat.. Ne tok čakat na izvide, lahk d maš neko vrsto gripe, ampak bo minila ;)
Boš vidla..pozdrav se ;)

P.s: pa tut vsi ne uživajo :P dost jih je bolanih, zgleda d kak virus razhaja.. ;)

Lp.. just anonym person
Oseba Anonimni sporoča …
no, hvala za vspodbudne besede :) sej en čakam na izvide ravno.. ampak ravno tej bodo razkril ktere tablete me pozdravijo. se pa že dost dobro počutim, tak d je ok. filme skos gledam, pa tut pišem in ustvarjam. sam veš ni za mene tako pasivno življenje... ne morem bit pri meru 10minut, in da se ne bi kej športala, kam šla, kej počela...
Oseba Anonimni sporoča …
sex pomaga
Oseba Anonimni sporoča …
ja??? hhehehe pol pa ni blema :)
Oseba Unknown sporoča …
hehe... em... FUJ!
Oseba Anonimni sporoča …
sorry ampak ti misliš da si preveč pametna pišeš take ko da bi bla nwm kaka odvetnica...

P.s: povedu ti bom kdo sm, da ne boš rekla, da anomimni se ne izdajamo drugač sm simon..nwm če me poznaš mogoče sam na videz..
Oseba Anonimni sporoča …
Ja ka je bla pa kle pametna, ko je povedala da je bolana, da čaka izvide, pa d ni neč pametnga po tv do četrte ure popoldne? :D

like lol.. simon..hmm..eh me nit ne zanima ker, ker simoni ste pa itaq vsi isti :D ;)
Oseba Anonimni sporoča …
Strinjam se z zadnim komentarjem in dodajam: če nekateri znajo zbirat dobre besede pa dat skup dobre stavke da pride en lep tekst ven še ne pomeni da se delajo pametne in pišejo ko odvetniki temveč pomeni da so se v teh nekaj letih šolanja nekaj naučili in da imajo usak nekaj talenta v sebi kar pa za tebe ne bi mogli reči glede na komentar ki si ga dal (:

Lep dan še naprej (:
Oseba Anonimni sporoča …
Sej Dona ful lepo piše. Mlada je in raziskuje. Temu pa človek ne sme oporekati. Le tako naprej Dona. Domišljija ne pozna meja. Tvoj Cuker ;)
Oseba Anonimni sporoča …
em Simon, lepo da izraziš svoje mnenje, ampak mi res ni jasno kaj je bilo pri tem postu pametovanja??
Lahko mi rečeš da pametujem, ko opisujem kaj je ljubezen, kakšen je sex, kakšna je družba, zakaj ni dobra droga... vsa ta moja mnenja lahko razumeš kot pametovanje. Ne pa brezveznega bloga o mojem zdravstvenem stanju.
Kot ti je to že ene par ljudi tudi povedalo.

p.s.: Moj cuker??
Oseba Anonimni sporoča …
Doncha...ne sekeri se =D, če ma kdo kej proti teb ti je sam fouš, pač, tak je ko nekateri niso dovolj pismeni da bi znal sestavit smiselno besedilo. Vsak ma svoje mnenje.

Ti simon pa ne pametuj s tem da kdo drug pametuje ker ravno to sam počneš, zato ne kritizeri druge zaradi tistega kar sam počenjaš.
Oseba Anonimni sporoča …
Давно искала эту информацию, спасибо.
Oseba Anonimni sporoča …
Не могу понять и объяснить - что именно, но что-то ты делаешь неправильно. Хотя.. возможно я ошибаюсь.
Oseba Anonimni sporoča …
Впервые слышу, я в шоке
Oseba Anonimni sporoča …
Самое обычное лицо может быть удивительно красивым, если оно освещено внутренним светом.
Oseba Anonimni sporoča …
в общем согласен, но есть что обсудить подробнее!