četrtek, 30. oktober 2008

Fazanc 2008

Stvar je potekala enako kot lani: Dva stagea, dve različni zvrsti, vročina v prostoru z house glasbo, povsod ležali in se lizali pijano- mrtvi fazani, velike količine alkohola in seveda koruze. Ko so stvari postale prenaporne za gledat, smo šli raje domov spat.
Dragi je spet ostal v LJ tako, da sem noč ponovno preživela s svojimi gospodičnami in sošolci.

(foto: Neža Krošelj)

18 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Lahl sam prašam zakaj si tko poudarla MRTVO-PIJANI FAZANI...??

Ok, tut Fazančki so ga spil mal preveč. Ampak kok sm js vidla, je blo več NEfazanov pijanih.

Sam prašala sm, ne me napadet. :)

Fsm. :)

Anonimni pravi ...

*Lahk

Anja pravi ...

oh ja, jst čist razumem uno MRTVO-PIJANI fazani :D
se mi zdi, da je to poudarla zarad enega primerka, ki smo ga opazovale...
tist je blo res tumač....no usaj zastonj show je biu iz unga naslonjača xD
men je biu fazanc kr ok :D

Maja.^ pravi ...

Ma js bi se pa kr strinjala s to izjavo glede nas (?) pijano-mrtvih fazanov. Redki nismo bli naliti, men osebno se zdi, da se je pred vhodom odvijala skorajda orgija; med seboj so se lizal popolnoma neznani ljudje, šlo se je za to, kdo se večkrat z nekom prvič videnim, itd.
Torej, bistvo tega, kar sem hotela povedat je, da je bil fazanc pod pričakovanji, če izključmo organizacijo, ki je bila dokaj v redu.

Anonimni pravi ...

Lani, ko si bla pa ti fazanka je blo pa vse ok al kaj?! Letošnji fazani smo itak sux, za vse vas...

Maja.^ pravi ...

Nasplošno se govori, da je letošnja generacija fazanov najslabša v zadnjih letih. Profesorji (in ostali) nas glede tega opozarjajo na vsakem koraku...

Anonimni pravi ...

Ja pa?! Moreš to še ti, kot fazanka to potrdit?! Ti tut spadaš pod to generacijo..

Vido pravi ...

lej... vsakič je slabš, lahk da je to sam gnev starejših, ki gledajo na mlajše, lahk pa da je dejansko kdo... vedet ne mormo, ker ne poznam nobenga ki se ne bi staral pa opazoval situacijo :) (ja tud profesorji se starajo:).
Fazanc pa ko fazanc, men je biu kr neki... Sam je itq ponavad tko, da starejši ko si manj zanimivo ti je... ne vem res :)
men pa fazanc drugač ni bil pod pričakovanji, ker sem vedu da ne morem neki velik pričakovat. Tko da... Fazani kot fazani, spoštujejo nas ne, vsaj tolk kolk smo mi starejše, pred 2 leti. Vsakem drugem fazanu grem na živce, pa poznam vsega skupaj 3 fazane :) fajn je to... Spoštovanja pač ni (sicer pa sj ne da si ga neki zaslužmo, sam ogovarjat, neki odgovarjat v obraz pa toooooolk met za povedat prek drugih pa res ni treba - seveda pa to ni mišljeno za vse, sam neka splošna slika v glavi:). Za kej drugga pa raj ne rečem, ker ne vem če so stvari res take ali se mi samo zdijo.

Donch pravi ...

Ojoj, fazani se ponovno spravljajo name. Dragi moji, lahko bi opazili, da je opis le bežen in napisan v grobem. Brez vsakršnih detajlov. Sem rekla, da mam kej proti, ker so eni od vas se ga napili? Sem rekla, da se jst nikol ne napijem!??
Res ne vem zakaj tako površno sprejemate stvari, ki jih napišem. Fazanc je bil podoben kot lani, le da sem bila tokrat v drugi vlogi. Ni bilo presenečenje kako je bil organiziran, in je bil čist OK.
No, lani na Fazancu, če že mormo o tem, nisem spila več kot dva kozarčka nevemčesa, tako da sem bila daleč od tega, da bi bila pijana, in sem se kar hitro pobrala drugam.

Drugače pa se oproščam, globoko oproščam, če sem koga, ki ni pil užalila s tem, ko sem rekla, da so bili tam mrtvo- pijani fazani. Res, pardon! Mislim haloo, blog je itak moj in je moja stvar, kako bom predstavla dogodek. Tako ali tako je subjektiven, pomeni, da pišem sem stvari tako kot sem jih doživela.

Ob polnoči so bili povsod okoli mene vsi pijani. Pa Pika!

Donch pravi ...

"Anonimni pravi ...
Lani, ko si bla pa ti fazanka je blo pa vse ok al kaj?! Letošnji fazani smo itak sux, za vse vas..."

anonimnež, misliš, da nimam bolšga za delat, ko "težit" fazanom?? Zakaj jemljete starejše, kot da vas gledamo kot izmečke??? Grow up!

Ištvan Ferkeš pravi ...

ma jst bi z voljo bil še enkrat fazo ... uhaj to so bli cajti :)

Donch pravi ...

hehe.. ojoj, že tak si divjak :D Kak je pol to zgledal v mojih letih? :D

bloodi pravi ...

ta naša Eva je pa prava pička ratala:D

Donch pravi ...

pa jaaaaa :D:D:D al je prava mačka :D

Anonimni pravi ...

Dona, pa ti mislis, da si boga za jajca prjela al kaj?? Mau se motis, tko za info sam...

Anonimni pravi ...

Nežika pa zna fotkat

Donch pravi ...

preveč relativno vprašanje :D.
namreč, kdo je zate bog?? :D

Anonimni pravi ...

Js sm sam svoj bog.