Vsebina torbice lahko pove veliko o ženski… vsebina česa pove kaj o moškem?




Ni le obleka tista, ki naj bi nas naredila ljudi, tako kot pravi znan pregovor: »Obleka naredi človeka.« Prvotna mnenja o človeku si naredimo glede na njegov izgled- urejenost, obleko, mimiko, način govorjenja… Kar se včasih izkaže za napačno. No, kar pogosto.
Veliko moških nikoli ne opazi podrobnosti, ki so nam toliko pomembne. Ženske damo veliko na lepe, urejene nohte, lase, modno torbico, brezhiben make up, nov parfum… Kot pravijo strokovnjaki, tako vsebina torbice veliko pove o nas, kakor tudi urejenost sobe, splošno vedenje v družbi, posteljnina…
Kako pa je z moškimi?
Na podoben, le malo manj podroben način. Moški poskrbijo za urejenost do takšne mere, ki jo sami opazijo. Seveda, se tudi med sabo razlikujejo glede na mnogo stvari.
Poznamo več tipov moških:

TIP: Kavč potejto
Moški, ki veliko časa prelenarijo pred televizorjem ali računalnikom. Ne zanimajo jih dejavnosti, ki zajemajo pospravljanje, kuhanje, šolanje ali na splošno stvari, ki so pomembne za normalno življenje.
Pripadajo: tipu pridne, delavne, iznajdljive ženske ali pa tipu Big fat mama, ki je po lastnostih podobna.
(-) problemi z debelostjo, osamljenost, brezposelnost, slaba služba, neprimerno obnašanje v družbi... Moški te vrste se ne osredotočijo na urejenost ženske nasploh, zato se pogosto zgodi, da jo kaj kmalu izgubijo. Pogosto se jim ne da sexati.
(+) Poleg podvrste POPOLNI LENUHI, poznamo tudi IZNAJDLJIVE LENUHE(takšne, ki bodo kljub svoji lenobi našli čist delček rjuhe, 1 čisto nogavico, dobro službo za lenarjenje z visoko plačo)

TIP: Toplovodar
Ženskam priljubljena vrsta moških- ne kot partner, temveč kot najboljši prijatelj. Za razliko od drugih moških le-ta opazi nove uhane, urejene nohte, zavoha nov parfum… Vsebuje kar veliko elementov ženskosti, zato se zelo dobro razume z nami.
Pripadajo: isti vrsti tega moškega tipa
(-) nesprejemanje družbe, norčevanje, boleča zadnjična odprtina, povečana čustvenost
(+) Umetniška žilica za ples, kreiranje, dizajniranje, friziranje… velika izbira partnerja, veliko prijateljic, uspeh v svetu

TIP: Pleh-žrebec
Moški, ki veliko časa preživijo v fitnes centrih, solarijih, trgovinah, pri frizerju. Veliko denarja porabijo za nove kozmetične iznajdbe, imajo pregrešno drage avtomobile. Ženske pogosto dolgočasijo z naštevanjem priznanj, ki so jih osvojili, z izmišljenimi zgodbicami, ki jih naredijo junake. Sami zase mislijo, da so nepremagljivi žrebci ter sex mašine.
Pripadajo: Ženske jih potrebujejo za na rdečo preprogo.
(-) Skrajno dolgočasni ter zaljubljeni vase, njihovo stanovanje vsebuje okoli 50 ogledal.
(+) Dobro izgledajo

TIP: Bohem
Samosvoja umetniška vrsta, ki se pogosto drži le svoje kitare, mikrofona, kvantne fizike itd. Ženskam so takšni skrivnostni ljudje zelo všeč.

TIP: Nerodnež
Devičniki, ki še vedno živijo pri mami. Pogosto geekovski ljudje, ki so svojo mladost delili z računalnikom ter mnogimi računalniškimi igricami. Ko odrastejo se ponavadi podajo v računalniške, računske vode. V odnosu z žensko so zelo nerodni, dolgočasni. Prej žalijo, kot hvalijo.
Pripadajo: računalniku
(-) nedružabna bitja, ki imajo teorije v malem prstu, dobri računičarji, slabi ljubimci. Zmenki so verjetno končajo s kakšno klofuto ali pa pobegom.
(+) Moški, ki ga lahko vrstiš okoli prsta

TIP: Copata
Moški, ki se trudijo ugajati ženskam in se dovolijo voditi za nos. En sam namig in že se slini pri naših nogah ter miga z repom.
(-) takšni moški postanejo čez čas preobsedeni z ženskami
(+) zelo upravljiva vrsta moških

TIP: Agresivnež
Moški, ki jih vzburjajo udarci, trdi prijemi, biči, policajke... Agresivni v vseh pogledih življenja, nasilni in glasni.
Pripadajo: agresivkam
(-) problemi s samokontrolo
(+) dekleta se počutijo varne ob njih

TIP: Povprečnež
Moški, ki gledajo TV, pijejo pivo, odpeljejo otroke v vrtec, se pritožujejo na cesti, če kdo prepočasi vozi, radi vidijo velika, bujna oprsja, se hvalijo v družbi, pozabijo dvignjen pokrov na školjki.

TIP: Romantik
Moški, ki so urejeni in uglajeni. Žensko radi presenetijo s kakšno malenkostjo, ji napišejo pesem, jo zbudijo z nežnimi poljubčki, prinesejo zajtrk v posteljo. Znajo biti nežni, hkrati divji. Ob ženski so sanjavi, zabavni, vsekakor pa ne pozabijo biti đentlmeni.


Ste se našli? (:

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Kak bedno je to, da sm se uvrstil že po prvem odstavku...
Oseba Anonimni sporoča …
Si se?
Potem si pa res ena obična pederćina, ki zanemarja svoje dekle, ki bi lahko svoj češpljin drevored nastavljala drugemu.
Študent naj bo!
Oseba Donch sporoča …
heheh... vidiš 100jko, bolj me morš razvajat.
Sej, nej malo omilim situacijo, pa rečem, da je kakšna tretjina romantika tudi v njem! V odnosu do punce je še kr uredi, ko pa pridemo do splošnih stvari je pa lenuhu, da večjega ni. fuj fej.
Oseba Unknown sporoča …
glas za bohem-a =D
Oseba Anonimni sporoča …
jst sm baje
   ηiηα      pravi:
ti si mešanca prvega, osmega pa devetga tipa :D

ηiηα      pravi:
Moški, ki veliko časa prelenarijo pred računalnikom^^
Moški, ki gledajo TV, pijejo pivo, se pritožujejo na cesti, če kdo prepočasi vozi,
Žensko radi presenetijo s kakšno malenkostjo
Znajo biti nežni, hkrati divji. Ob ženski so sanjavi, zabavni, vsekakor pa ne pozabijo biti đentlmeni.

ηiηα      pravi:
pa tut drug tip...da opaziš ko mam kej novga:D...sej ne da si zato zej toplovodar k to sploh ne spada pod to...po mojem mnenju...ampak si pač pozoren :D

tak sm baje jst =)

urosK
Oseba Donch sporoča …
go uroš, go uroš... 100jko se bi mogu mal več s tabo družit, ko pa z DDJem :D ;)
Oseba Unknown sporoča …
uroš je gej
Oseba Anonimni sporoča …
ce bi bil js peder se ti neb z mano druzu. oziroma se neb druzu tolk k se zdej in neb mela takga odnosa...ti bi zajebaval bol k ne=)
tko da..ze tle se vidi :D