Italija, part3


"I is happy" [aj iz hepi]

Nekako se mi zdi moj blog zapuscen zadnjih nekaj dni. Ne vem ali pogresam kaksne fotografije, ali samo vase komentarje, ki so edini, ki bi me vezali na Slovenijo v teh dneh.
Danes sem na stopniscu odkrila elektronski termometer, da koncno dokazem mojemu dragemu 100jkotu, da PRI NAS V STANOVANJU NI MRZLO, ko imamo tistih 21 ali 22 stopinj. In naj vsem, ki se zdaj nahajate v toplih sobah sporocim, da je danes ob 19.00 nas toplomer pokazal borih 14,5 stopinj celzija, se pravi, da je notranjost his toplejsa ZA KAR 8 stopinj!
Danes smo si ogledali Neapelj (Napoli), se sprehodili po "main street"-u ter z ocmi pozirali vse te obleke in cevlje. Trpljenje! Drugace pa se z italijani zelo dobro razumemo, vceraj smo imeli besedno vojno "v tujscini", v nekem baru, v katerem sem ob enih ze skoraj spala! :)

Drugace pa imajo zelo zanimive hot doge (mislim, da temu recejo wurstel), saj je notri poleg pecenih hrenovk tudi pomfri. Danes pa gremo ven v bliznje mestece, oddaljeno 5km, da koncno okusimo italijansko tradicionalno pico.


Moram povedat tudi to, da so italijani zelo dobri ucenci, namrec poznajo ze zelo veliko slovenskih kletvic, malo stejejo po slovensko, ter se stavki: imas lepe oci, pokazi joske, rad te imam, lep si, pomaranca, petelincek, daj mi marmelado, poljubi me, and so on... No, se vseeno pa se zgodi vsak dan kaksen: Aj iz hepi in podobno.


(upam, da je berljivo brez sumnikov)
Lep pozdrav, jutri (upam), da objavim prve fotografije preteklih dni.
Ciau, Dona

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
hehehe... jst bi tudi lepe punce po italiji lovuuuuu
Oseba Laura. sporoča …
Vse vas neki zebe, revcki :DD Men cist toplo tuki, trije kamini, grelc. Paah, ka pa tu :)

Samo neorganizirani so vsi, dolgcas mi je, tipkovnca je sprana, sola bradavicarka, moja zenska glupa in ne zna nic anglesko.Kabumkabum, dobro da imamo translate.google al karkoli ze je ta zadeva.

Bt aj vil survajv!:)

Lov ju hani bani..muhaha
Oseba Donch sporoča …
100jko, nc ne bi ti lovu, pa mir :)

Laura, glede na toploto ki jo mate v stanovanju ti morem povedat, da je boljs met toploto, ko pa anglesko govoreco gostiteljico...