Italija, part4

Kot je ze Laura v komentarju prejsne objave napisala, morem tud jaz poudarit, da je organizacija vsega zelo down down down- pod nivojem. Peljemo se v kaksno mesto in nato ne vemo kaj poceti, pridemo v solo in nam vsak pove drugace, kaj naj bi poceli... Tako je bilo tudi danes: ker nismo hotli bit pri pouku, smo si ogledali polovico filma Iskanje vojaka Ryana, nato pa so nas poklicali k "delavnicam", ki to sploh niso bile (delali smo NIC). Vceraj zvecer smo odsli na pico v bliznje mesto. Povedat vam morem, da je ta pica dalec dalec dalec boljsa od nasih pic! (V "kruhu" okoli pice pa je se notri specen sir-jami).
Danes je termometer pokazal celih 15stopinj, ter trenutno v meni zbuja veliko jezo. Zakaj? Ker kasljam kot zmesana, ter me zaradi tega vse pece, ter zato, ker se mi pocasi vrocina dviguje. Tako je- postajam bolna... in to ravno danes, ko gremo v diskoteko... Drugace pa so 3 italijani ze bolni, in mi je prov smesno, kako se vsi temu cudijo!?

Slik se ni, jaz sem jezna, in to je to :)



p.s.: Laura in Lara nimajo prov, ko recejo, da je italijanski Marco podoben mojemu Markotu. Enako tud Ziga nima prov, da je Luka podoben Markotu, ker je podoben Goldyju... In basta! :)

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
hahaa... ubogeci ne delate neč... res se mi smiliš... jst bi nucu samo net pa bi se zaposlil...
Oseba Donch sporoča …
hehehhe no, sej mam net:) Najvecji problem je samo hladnota :D
Oseba Anonimni sporoča …
100jko ne pametuj......a že ko je 2°C manj u bajt, letaš okol in paničariš kok naj zakurmo. Tak da ne o tem ;)