Trenutek resnice

Ob ponedeljkih zvečer nam ne bo dolgčas, saj na TV3 prihaja nova oddaja Trenutek resnice, ki jo bo vodil Jonas Ž., nekoč poznan kot voditelj oddaje Lepo je biti milijonar. Z Markotom sva si ogledala tuje oddaje Trenutek resnice (The moment of truth, Trenutak istine). In moram reči, da je stvar kar zanimiva in pričakujem, da bo gledanost velika. Saj veste, ljudje zelo radi vemo, kaj se dogaja v sosedovi spalnici, torej bo ta oddaja pri nas verjetno uspešna.

Kako poteka: najprej ljudi izprašajo z veliko žgečkljivimi, spornimi vprašanji, medtem ko so priključeni na detektor laži, rezultatov le-ti ne izvejo dokler se najbolj sporna vprašanja vnovič ne pojavijo na oddaji.
Kdo je izbran od mase ljudi, željnih denarja: izbrani so tisti, ki imajo najbolj zanimivo preteklost, se veliko pregrešijo .
Kakšna vprašanja se pojavijo: Mislite, da imate majhen penis? Krivite svojo mamo za nesrečno življenje? Ste res ženo prevarali z njeno mamo/sestro/hčerko? Ste kdaj kaj ukradli? Ste že mastrubirali skupaj s prijatelji? Ste spolno zadovoljevali goste na delu? Je vaš fetiš vohanje ženinega, hčerkinega, taščinega spodnjega perila? Itd.

In ne bi bilo vse tako grozno, kot to, da pred teboj na oddaji, na kavču sedijo mož/žena, mama, oče, otroci… potem pa jim povej: živim dvojno življenje, mama mi je zaj****a življenje, dragi mož v resnici sem lejzbika in mislim, da imaš mali penis…


Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Tvoj blog je zanimiv, objave so tudi vredu, ampak me moti to, da imaš postrani nametano vsega. Od odbojke, pa tisto kar si pisala včasih na veliko... Mislim, da se vse da zmanjšati, pa tista anketa je že taaako dolgo. Samo svoje mnenje napšem :D
Oseba david santos sporoča …
Really great work and excellent space! Have a nice weekend!
Oseba Donch sporoča …
Anonimni, hvala za pohvalo, hvala za kritiko. Zelo rada vidim, da povete kaj vam ni všeč (seveda brez žaljenja in kletvic)
Hja, to se kr strinjam, da mam miljon stvari ob straneh :) Glede ankete maš prooov. Že večkrat sem rekla, da jo bom skenslala, pa jo vedno pozabim, al se mi je pa ne da :)Bom jo pa zdej res! Glede drugih seznamov, linkov, povezav, pa bom pogledala še malo, kak se da kej pošlihtat.

Hvala in uživaj.
Oseba Nina sporoča …
strinjam se s tabo, mislim, da bo imela ta oddaja pri nas veliko gledanost.