Brez interneta pa že ne...


Sediva v temni sobi, ob romantični glasbi in nežno gledava … vsak v svoj ekran. On piše svoj blog, jaz zdolgočaseno pregledujem maile, nato se najini vlogi zamenjata in tako se nadaljuje. Nisva zdolgočasen par, le število spletnih strani, ki jih morava dnevno prečekirati, se strahotno povečuje. Včasih se prav zamislim nad resničnimi medsebojnimi odnosi, ki sem jih v preteklosti gojila bolj, danes pa je en »kako si« na Twitterju tako lahek in brezpomenski. Dobro, ker si še niso (upam) izmislili Sexoneta- spletne strani za parčke, da stvari opravijo med seboj internetno in se ne rabijo usesti v avto in se zapeljati en k drugemu. Če so se prijateljski pogovori, trgovina, protesti, dnevniki prestavili na internet, ne bi bilo nič čudnega…
Včeraj smo bili nedosegljivi neznanci na sprehodu s psom, danes pa smo osebe s 600 prijatelji na Facebooku, s katerimi se v živo še pogledamo ne. Kaj morem, tako delajo vsi! Vsaka čast tistim, ki niso padli na internetne modne muhe. Vse skupaj se mi zdi priročno in hitro, navadila sem se tudi svoje obsedenosti z dnevnim pregledom najljubših strani, saj sem že kot internetni drogeraš. Edino to, da kradejo moje slike, ter se pod njimi predstavljajo druga dekleta v svojem profilu, me razjezi.
Kakorkoli že. Internet je postal pomembna začimba našemu življenju, in dokler mi lajša življenje, se ne morem pritoževati.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Res je! Računalniki in vse kar spada zraven so nas preveč zasvojil :/ Ne vem kam to pelje in kaj to pomeni na daljši rok.. We'll se..
Oseba Anonimni sporoča …
žalostno je to, da fant in punca sedita v sobi vsak v svojem kotu za računalnikom... res se s strahom sprašujem, kam to pelje :S
Oseba Unknown sporoča …
Bo 100jko naredu leptop z vibratorjem in bo fant srečen in punca vesela...