Tunizija 2.






Sem mislila, da bo objavljanje zabavno in sproščujoče, pa se iz minute v minuto preveša v pravo norijo, samo še kakšen arabec me razjezi, pa bo računalnik letel nekam med kamele. Internet se vleče kot 100-letna starka v copatih, ko zjutraj po kopalnici išče očala. Neverjetno. Da o tem, kako dolgo se nalagajo slike ne govorim.

Tako, šišo sem si že nagledala v trgovini, bližno okolico spoznala, naučila sem se tudi nekaj arabskih besed, trenutno pa iščem kakšen simpatičen verz, napis v arabščini, ki bi si ga kasneje mogoče tudi vtetovirala.

Danes sem malo raziskovala plažo. Sicer so me vsake 10m vstavljali ter mi ponujali zastonj dopustovanje v njihovih hišah, tudi poroke in kamele. Srečala sem zanimivega možakarja, ki se je drl: oooo Slovenija. In je rekel, da Slovenke spozna že od daleč, da je bil poročen z eno, ter da išče novo. Ljudje tukaj so 100x bolj odprti kot pa Slovenci. Vsi poznajo vse, vsi hočejo pomagati, po ulicah se derejo za nami in sprašujejo kako smo kaj... in verjeli ali ne vsaj 100 v bližini jih pozna nekaj slovenskih besed.

Zdej pa šibam na večerjo.
Čaw, Shakira Donna Gomilshec Amurabati Abdul Mahajrami

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
S kom pa si v Tuniziji? Z mamo?