Curly hair & heels



Ljudje nismo nikoli zadovoljni. Veliki hočejo biti manjši, manjši hočejo biti večji, suhi si želijo še nekaj kilogramov, debelejši pa si nadvse prizadevajo shujšati. Podobno je tudi z lasmi. Ljudje z ravnimi lasmi si želijo skodrane, kodrasti pa zaradi nenehnega ravnanja las do konca življenja v najbližjem predalu skrivajo likalnik za lase.
Tisti, ki me poznate, verjetno veste, da imam probleme ravno s slednjim. Že od malega sanjam o kodrih, medtem ko si moje ravne lase želijo vsi, ki jutra preživijo z likalnikom pred ogledalom. Zamenjam takoj, saj se obožujem, ko sem kodrasta! Ne rabim se česati, frizura je zjutraj fantastična, počutim se veliko bolj zapeljivo, moški pa pravijo, da kodri žensko naredijo igrivo.
Lahko bi rekla, da so kodri moj fetiš. Kot med k čebeli, pa h kodrom spadajo visoke petke. Sama jih sicer obujem zelo redko, pa jih vseeno obožujem ter vneto buljim vanje v trgovini. Da bi jih nosila, nekako ne najdem pravih priložnosti, drug problem pa je seveda moja višina, saj sem že tako ali tako z glavo v oblakih, pa še Marko bi bil verjetno manjši potem.

Kakorkoli že, novo leto je super priložnost, da ljudje končno postanemo zadovoljni! Mislim, da bom letos poskrbela za spiralno trajno ter si privoščila malo večji nakup petk. Privoščite si, živimo samo enkrat.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
O kodrih se popolnoma strinjam! :D
Čeprou se da to s trajno vse popravit. In sploh niso to take trajne, kot so ble včasih, ko so bli lasje ravni od tam naprej, kjer so zrasli novi... Kodri so res super! :)

Špela
Oseba Natalija sporoča …
Sam en popravek.. v naslovu si verjetno ciljala na skodrani lasje & pete = curly hair & heels, ne hills(=hribi/griči) :D

Drugač pa dooh, kodri so zakon, in s tem, da naredijo žensko bolj razigrano se popolnoma strinjam! :)
Oseba Donch sporoča …
Ja, moj frizer mi je zadnjič predlagal spiralno trajno- torej kodre, ki so takšni, kot narejeni s figarom. Bova naslednjič probala na enem pramenu, pa bova vidla kak bo...

Natalija- hvala za popravek.