Slovenija ima talent- 1. komentar


Odbilo je ravno osem, ko smo se računalnik, pes in jaz udobno namestili na sedežno v velikem pričakovanju prve oddaje Slovenija ima talent. Tokrat sem se odločila za sprotno pisanje o najzanimivejših ter najpretreslivejših nastopih.

20.00, pa začnimo.
Uvod.
Neželene reklame.


Navdušeni metuljčki ter nervozno potresavanje z nogo. Pozdrav voditeljev ter opis osnovnih stvari, ki jih moramo vedeti … no, pa kamerman in lučkar skačeta po odru med razlago. Sledi predstavitev žirije: Kastelic, Lončina in Čakarmiš. Brez vezno klobocanje voditeljev le-te bremzajo z X-i – ključnim orodjem oddaje.
Nastopi se vrstijo eden za drugim, dolgočasne netalentirance nasledijo še večji anti-talentiranci. Babica "drmaj drmaj" s trebušnim plesom, kopica pevk, brez osnov talenta, kot jim pravi Čakarmiš, nekaj brezveznih plesov, hoja po steklu in požiranje ognja, kolikor je pač iz tu ven za potegnit kaj pametnega. Nato še dečko, ki je 2 leti pripravljal ples piščanca ter Helenca Blagne v mlajši obliki.

Iz nastopajočih izluščim dva:

Najprej najbolj čudaškega in najbolj smešnega:
Komunalni delavec s skrivnostno vrečko. Jože iz Novega Mesta, ki deluje nekako, no oprostite, nekako počasen. Stopi na oder ter se predstavi: Sem Jože. Vem, da je za moškega čudno, ampak štrikam. Ok, človek štrika. Kakšen pa je njegov talent? Sede na stol, odpre skrivnostno vrečko, ven potegne volno ter tiho štrika? Haha, publika v zraku, Dona v smehu, žirija v šoku. Potem še doda: Imam pa še en talent- puzzle postavljam! Zopet smeh. Revež bogi.
Višek večera:

14-letni Peter. Simpatični dečko s kitaro. Pravi, da bo predstavil pesem Erica Claptona. Poles brez besed, Dona s solzico v očeh, dečko pa ga svira po svoje. Odlično! Srčkano! Zmagovalno! Zaenkrat najboljše!

Če povzamem: Oddaja je vsekakor super za vse gledalce, da se pred delovnim tednom sprostimo ter nasmejimo ter je hkrati tudi super reklama za nastopajoče po drugi strani pa sramotilni oder. Poles in Valič sta super ter oddajo poživita. Samo "Buuuu..."-janje oddaje mislim, da ni primerno.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
PETER & ALEN ...svaka čast!*
Oseba Unknown sporoča …
men je bil še un dobr, ko ma 37556124357 otrok :D


urosK
Oseba Donch sporoča …
Model star 22 let, pa 7 otrok. ojoj
Oseba Patricia sporoča …
Jst se popolnoma strinjam, da je bil višek večera, ko je tist dečko s kitaro pršu gor. On zna pa res pet.!:)