sreda, 03. junij 2009

Dragi potniki, pripnite varnostne pasove...

... kmalu bomo pristali na KONCU ŠOLSKEGA LETA.


Počitnice so do zadnjega tedna že skoraj načrtovane, zapolnjene, obremenjene. Dona tukaj, Dona tam... Dona na Djerbo, z lubijem v Nerezine, mogoče na "road trip", Dona delat v banko, Dona delat na Raceland, Dona delat na Lent festival, Dona na očkove koncerte, Dona na odbojko... hja, delavno- uživaško bo!

A do takrat me ločijo le še spis o Zločinu in kazni (najbolj dolgočasni depresivni brezvezni knjigi, ki sem jo prebrala v svojem življenju, ki kar spodbuja k emoističnosti in rezanju žil), nesrečna biologija, ki zajema borih 150 strani same piflarije, celotno živalsko kraljestvo od praživali do sesalcev: Kakšno srce ima čelavi krokodil, kje živijo enonogi piškoti, kako se prehranjuje zelena veverica, kako se razmnožuje najmanjši polžek, ki ga lahko najdemo v Diergu di piedi v deželi Neobstoja, kako delujejo mišice rumenega kljunatega ostržka, kakšna izločala in prebavila ima žilav dižabonski hrt... in navsezadnje še matematika, ki sama po sebi ni slaba, a učenje le-te mi bo zamorila naša draga biologija, ki bi se tako ali tako lahko pisala naslednje leto, da se letos lahko pripravim le na potence in korene, ki so mi v drugem letniku edini sovražnik pri matematiki. Priznam, raje bi pisala 2 testa matematike, kot biologijo! A zamenja kdo?

No, kakorkoli že... še ta vikend in naslednji teden malo, potem pa uživancija.
Upam, da ste vsaj vi že pri ocenah na koncu!

6 komentarjev:

Tomi Kostevc pravi ...

Predvidevam, da si prebrala skrajšano verzijo Zločina in kazni, ker se (izgleda) nisi poglobila =)
ker je super knjiga

Špelca. pravi ...

o lol, vi mate pa za moje pojme dost sfiženo biologijo o.O

Mislim, saj je mogoče zanimivo (ampak tebi vidim da ne :D), ampak mi se učimo vsa 3 leta o človeku (v prevem letu o celici), kar se mi zdi veliko bolj koristno (in zanimivo)...

Anonimni pravi ...

Dostojevski in vsi, ki nekaj vedo o literaturi, se obračajo v grobu!!

Donch pravi ...

vedo ali ne vedo o literaturi, dolgočasno je za brati, ne morem pomagat!

Anonimni pravi ...

Očitno ne znaš brati...

Donch pravi ...

Ne da ne znam brat... ampak ljudje smo si različni. Tak ko je enim opera za poslušat, drugim metal, tretjim rock, tak so si tut stili pisanja skozi obdobja različni.