Dragi potniki, pripnite varnostne pasove...

... kmalu bomo pristali na KONCU ŠOLSKEGA LETA.


Počitnice so do zadnjega tedna že skoraj načrtovane, zapolnjene, obremenjene. Dona tukaj, Dona tam... Dona na Djerbo, z lubijem v Nerezine, mogoče na "road trip", Dona delat v banko, Dona delat na Raceland, Dona delat na Lent festival, Dona na očkove koncerte, Dona na odbojko... hja, delavno- uživaško bo!

A do takrat me ločijo le še spis o Zločinu in kazni (najbolj dolgočasni depresivni brezvezni knjigi, ki sem jo prebrala v svojem življenju, ki kar spodbuja k emoističnosti in rezanju žil), nesrečna biologija, ki zajema borih 150 strani same piflarije, celotno živalsko kraljestvo od praživali do sesalcev: Kakšno srce ima čelavi krokodil, kje živijo enonogi piškoti, kako se prehranjuje zelena veverica, kako se razmnožuje najmanjši polžek, ki ga lahko najdemo v Diergu di piedi v deželi Neobstoja, kako delujejo mišice rumenega kljunatega ostržka, kakšna izločala in prebavila ima žilav dižabonski hrt... in navsezadnje še matematika, ki sama po sebi ni slaba, a učenje le-te mi bo zamorila naša draga biologija, ki bi se tako ali tako lahko pisala naslednje leto, da se letos lahko pripravim le na potence in korene, ki so mi v drugem letniku edini sovražnik pri matematiki. Priznam, raje bi pisala 2 testa matematike, kot biologijo! A zamenja kdo?

No, kakorkoli že... še ta vikend in naslednji teden malo, potem pa uživancija.
Upam, da ste vsaj vi že pri ocenah na koncu!

Komentarji

Oseba Tomi Kostevc sporoča …
Predvidevam, da si prebrala skrajšano verzijo Zločina in kazni, ker se (izgleda) nisi poglobila =)
ker je super knjiga
Oseba Špela sporoča …
o lol, vi mate pa za moje pojme dost sfiženo biologijo o.O

Mislim, saj je mogoče zanimivo (ampak tebi vidim da ne :D), ampak mi se učimo vsa 3 leta o človeku (v prevem letu o celici), kar se mi zdi veliko bolj koristno (in zanimivo)...
Oseba Anonimni sporoča …
Dostojevski in vsi, ki nekaj vedo o literaturi, se obračajo v grobu!!
Oseba Donch sporoča …
vedo ali ne vedo o literaturi, dolgočasno je za brati, ne morem pomagat!
Oseba Anonimni sporoča …
Očitno ne znaš brati...
Oseba Donch sporoča …
Ne da ne znam brat... ampak ljudje smo si različni. Tak ko je enim opera za poslušat, drugim metal, tretjim rock, tak so si tut stili pisanja skozi obdobja različni.