Obleka...oblekaa...obleeekaa...

Glava me že boli, ko doma poslušam le: "Ka boš mela za valeto? Dej mej rajš kiklco..pa ne te žabe..pa bla bla.." MAMI PROSIM- TIH BOT ŽE ENKRAT!!!..mudelka me skos zafrkava...šajze =)... in ker pač res sem zmedena in ne vem točno kaj bi rada...sm si dans uzela cajt in celo dopoldne z mamčk preživela v trgovinah...in končno use dokupla...JeeJ..čeprow mami še kr sprašuje, če bi še kej drucga kupla za vsak slučaj..aaaaa zmešal se mi bo =)...kak se pa vam zdi??

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
ulala..tole boš mela oblečeno? ej, jst se bojim, da pol ne bo dobr film ratu, kr ko te bojo snemal, bo kr steklo na kameri počl; lepota preveč šajna..pa dej dona, no..nemorš bit spet najepša..dej še drugim pust kej, da pridejo do izraza..naprimer.barbari? =D nora oblekica ;)
Oseba Donch sporoča …
kter film??..heh za razredn film so me že snemal..pa je kamera prežvela =)...uuum..to da bom najlepša...eee ne morm iz svoje kože..hehe joke joke...eeee ka pa vem no..se ne zgleda tk dobr ko na fotki =P...arbari d nei pride do izraza??..uuum NEEE..nei se prvo lpo vede..po bo pa dubla svojih slavnih 5minut :P
Oseba Unknown sporoča …
ne..misnla sm ko bojo u kulturcu snemal..loooool...blondinka smešna
Oseba IztokFranko sporoča …
uuuuuuuuuuuuuuuu huda obleka :D to mi morš enkrat v živo se pokazat :D hudo in še enkrat hudo dobra oblekca.
Oseba IztokFranko sporoča …
oz. si očitno ti rojena za to oblekco :D
Oseba Donch sporoča …
LjoooL fala fala...slučajno mi je pala u oko u LJ ko sm iskala neki fucking preprostga =)..bom enx pokazala ti jo u živo ja =)
Oseba mcenaa sporoča …
nice^^

:*
Oseba mcenaa sporoča …
Avtor je odstranil ta komentar.
Oseba Donch sporoča …
fala**....in...fino je use skup izpadl =)