Lepa dekleta ljubijo barabe...
















»Lepa dekleta ljubijo barabe.«

Rek, ki je obstajal in obstaja še vedno…
kaj pa odgovor?

Ženske smo na nek način nerazumni skupki čustev in estetike. Opazujemo in smo opažene. Strmimo k popolnosti in sanjamo visoko nad oblaki… in v vsem tem sanjarjenju…kako to, da naletiš ravno na t.i. barabo? (nekaj odgovorov)

a) enostavno: večji delež moških je barab.

b) Kavalirji, kaznjenci, osvajanje, vodenje, organiziranje… vse te prvine voditeljstva in vladanja pripisujemo moškim. Dejstvo je da imajo jajca- Upajo si! Igrajo na vse ali nič, tvegajo…in s tveganjem imajo več možnosti, da dobijo. Z odločnostjo »premikajo gore.

Ženske v nasprotju na svet gledamo bolj iz čustvenega vidika in se skušamo razumno ravnati po ženskih instinktih. V vsem tem čustvenem svetu pa potrebujemo nek ščit, ko se spopademo z realnostjo… dobimo pa ga ravno pri moških. In ne pri pomehkuženih, ženstvenih… temveč pri konkretnem kosu mesa.
»Tip ko bik, pa se ne rabiš zarad težav ubest na štrik.«(domišlija pač)

c) Nasprotja se privlačijo. Tako kot se privlačita negativni in pozitivni delec… Ženske ne moremo živeti v milini in z angelskim sijem nad glavo… rabimo pač nekoga, ki popestri našo pridnost… Živela nasprotja!

Lep pozdrav*

Komentarji

Oseba I am just me. sporoča …
to je pa čis res. ja živela nasprotja..sm kaj pa vojne in mir? naj živi mir ;P ne nasprotje....sicer je pa res.. da je v vsaki svari nekaj dobrega in slabega..vse je polovično (nasprotno) joo nevem kak naj to povem.. xD vse je enako uravnovešeno.. + zj sm vse pomešala..[ok bom rej tih x]

aid čau* <3
Oseba kruh in vino sporoča …
mja... in ponavad one babnce k iščejo tahude bike skoz jamrajo kak so tipi idioti pa problemi s tem, onim tretjim...

Odjebejo oz. so odjebane in pol iščejo naslednjega še hujšega bika k sam išče kam semena trosit pa je še večja pozdarija. Začaran krog. Ne se čudit pol :)
Oseba kruh in vino sporoča …
aja drgač pa... dobro napisano =)
Oseba Vid. sporoča …
nasprotja so zakon :)
Oseba Unknown sporoča …
ehem ehem... kdo dau idejo? =D


Drgače pa. Vam povem, da ni vedno dobr da sta si partnerja nasprotnih mislih. (še posebi ko ma ona menzo =D )
Oseba Donch sporoča …
100jko...hočeš rečt, da so ženske v menzes času nevarne?! =)

Mah dekleta rada rinemo v težave brez da kej razmišlamo =) proklete idiotske babnce zmešane =)
Oseba IztokFranko sporoča …
lepo napisano, ampak!

ravno neki časa nazaj sem jaz svojo teorijo razvil in sicer, barabe imajo več časa za osvajanje in ženske, ker itak nič pametnega ne počnejo, posledično imajo manj skrbi in so bolj sproščeni in iz tega preprostega razloga se dekline na njih lepijo, vendar! ko deklina spozna, da želi imeti družino se ponavadi le odloči za ne barabo, saj si želi preživeti mirno prihodnost vse do zelo velike starosti. po moje, da to celo statistično drži.

tak da, dekleta, znorte se zj, sej vemo da se morte :D cajta mate cca do 25 leta, tam nekje baje vam začne nekje nekaj govorit da morte družino ustvart...
Oseba Donch sporoča …
heh zanimiva teorija =)
Oseba kruh in vino sporoča …
IztokFranko.. pohvalno :)