Slava, ki to več ni

Slava. Zveni privlačno? Si jo želite?
Brez skrbi, danes to zmore vsak, ki ima 5 minut časa, vsaj pri nas. Kako je v drugih državah res ne vem. Si na primer želite biti slavni pevci/ pevke? Si želite biti na televiziji? Ne skrbite, stvari so zelo preproste, tudi, če nimate talenta. Potrebujete le najti studijo v katerem se bodo potrudili sestaviti vašo pesem in vsak narobe zapet ton malo popravili. Nato si omislite neko neresnico in vztrajajte pri njej. Brez problemov boste, vsaj v medijih, zasenčili vse prave zvezde.

Včeraj sem v časopisu naključno odkrila koga drugega kot Murkota, ki je eden redkih, ki se mu še da svojo prepoznavnost vzdrževati z izmišljotinami in v reviji napisati za vsak njegov prepir z ženo, ter se nato še slikati z jeznim obrazom poleg nje. Namreč, ljudi zanimajo le raznovrstni kiksi, ne pa dobre stvari, s katerimi bi se bilo vredno pohvaliti. Vsi vemo, da ne zna pet, edina stvar je le ta, da se ves čas vozi na razne radie, revije in TVje. Za sabo ima veliko več intervjujev kot pa nastopov, na katere pride polovica ljudi, da bi se norčevali iz njega. Seveda ne gre za denar, bolj za to, da se pokažeš vsej Sloveniji. Iz poklica slavnosti tako ali tako ne moreš živeti, saj so vsote zelo nizke.

Vsaka slava ima svojo zgodbo- svoje rojstvo, življensko dobo in poton.Danes si nič, jutri te vsi ustavljajo na cesti. Slava ni več to, kar naj bi bila, vsaj po mojem mnenju. Zanjo se ni več potrebno potruditi, iznajti nekaj pomembnega ali tvegati svoje življenje. Dovolj je že... pa saj veste kako to poteka pri nas. Beseda slava izgublja svoj pomen, vedno bolj pomeni nekaj slabega.

Žalostno, da lahko danes postaneš vse, kar želiš.
Jutri bom miss, pojutrišnjem pevka, nato pa kar voditeljica in režiserka…

Komentarji

Oseba bloodi sporoča …
Priporočam ogled Murkove "serije" - Akademija kako postati zvezda -
Oseba Donch sporoča …
hehehehe... ja, ravno o tem govorim. To je bruh :)
Oseba Miki. rawr. sporoča …
ohh. prou slabo ti rata, ko tisto gledaš. -.-''
sam na enem posnetku ga ma še mačk/mačka (nvm. :D) dost in še on pobegne stran. :P
Oseba Anja sporoča …
slave ni v slo, tle so sam znane osebnosti ali estradniki^^
______________
pa ija...usak si mau želi pozornosti ne? tut jest si jo :P sam ni mi pa glih cilj da bi se pojavljala po TV, revijah (NOVA :D) itd itd.
važn, da ko bom ustvarjala musko, da jo bo folk poslušu z veseljem pa uživu ob njej :D (sam mal bomo še počakal do takrat)
...sam glede na to, ka ljudje poslušajo dandanes...c-c-c
_______________
bajdvej, živ primerek je Sanja Groharjeva :D 1. miss 2. pevka 3. voditeljica
grozno dejstvo je sam to, da ona misli, da zna pet...joj prejoj...
Oseba Donch sporoča …
Heh hja, stvari so precej zapletene. Odvisno kako gledaš na njih. Super za punce, ki so iz ene miss postale vse to, so pač iznajdljive. Po drugi strani pa kar malo bedno to, da lahko nekaj takega postane vsak.
Oseba Anonimni sporoča …
A ne ne Murko pa res ne more postat vsak, če bi se delo bi težko tak idijot biu :D